Copyright


Bladmuziek
Een gedeelte van de kinderliedjes die hier op liedjesvanmijnoma.nl staan zijn 'traditionals' en vallen niet (meer) onder het auteursrecht.

Mocht er een liedje, versje, gedichtje tussen staan waarop nog auteursrecht zit en waarvan het ook niet wenselijk is dat deze door is geplaatst, neem dan contact op met liedjesvanmijnoma.nl . Uiteraard wordt de tekst zo spoedig mogelijk van de site verwijderd.

Alle handelsmerken en auteursrechten op deze pagina horen toe aan hun gewaardeerde eigenaars.

Al het materiaal en teksten op deze website mogen alleen voor privé gebruikt worden. Iedere verdere verspreiding van de songteksten en/of muzieknotaties is niet toegestaan.

Alle rechten voorbehouden/ all rights reserved. Je mag geen foto's of andere tekst/ inhoud van deze website kopieren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Het gebruik van de site is beperkt tot persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden, behalve indien andere toepassingen u expliciet werden toegekend. U mag de inhoud van deze site niet kopiëren, delen, wijzigen, overbrengen, hergebruiken, posten.

Mijn oma heeft hier en daar iets andere versies van de liedjes dan die wij gewend zijn en sommige liedjes of versjes zijn door haar zelf verzonnen.

De songteksten en/of muzieknotaties op deze website mogen niet anders dan voor strikt privé-gebruik door de bezoekers van de website worden gebruikt. Iedere verdere verspreiding van de songteksten en/of muzieknotaties is niet toegestaan.